Count Deal Oy ja Nettomaster Oy yhdistyvät 30.6.2020

Nettomaster Oy sulautuu 30.6.2020 Count Deal Oy:hyn ja yhtiöt jatkavat 1.7. alkaen yhtenä yhtiönä nimellä Countmaster Oy. Sähköpostimme on jo muutettu muotoon etunimi.sukunimi@countmaster.fi.

”Tämä on luonnollinen askel yhtiöidemme välisessä yhteistyössä. Muutimme jo helmikuussa yhteisiin toimitiloihin Herttoniemeen, niin pääsemme paremmin kehittämään yhteistä tulevaa yhtiötä toimintaprosessien ja viestinnän osalta. Haluamme olla jatkossa entistä parempi ja vuorovaikutteisempi kumppani asiakkaidemme suuntaan”,
toteaa toimitusjohtaja Jukka Hämäläinen.

Kun yritysjärjestelyt nyt saatetaan loppuun, niin Count Deal Oy:n pitkäaikainen osakas Jarmo Tähtinen luopuu osakkuudestaan ja siirtyy eläkkeelle tilitoimistotyöstä. Hän jatkaa kuitenkin Countmaster Oy:n alivuokralaisena tilintarkastajana oman yhtiönsä Tilisieppo Oy:n puitteissa.

Jarmo Tähtisen hoitamille asiakkaille ilmoitetaan uusi vastuuhenkilö. Muilta osin henkilökunta jatkaa entisellään ja samat henkilöt vastaavat edelleen asiakassuhteista ja toiminnasta. Sulautuminen ei siis edellytä asiakkailtamme mitään toimia.

Lisätietoja antaa:

Jukka Hämäläinen
+358 50 338 3146
toimitusjohtaja
jukka.hamalainen@countmaster.fi
www.countmaster.fi