Countmaster Oy:n omistajat toimitusjohtaja Jukka Hämäläinen, Maria Lempinen ja Petri Aksentjeff ja Aallon Group Oyj ovat solmineet 4.6.2024 kauppasopimuksen, jonka mukaisesti Aallon Group Oyj ostaa Countmaster Oy:n koko osakekannan.

Countmaster Oy:n toimitusjohtaja Jukka Hämäläinen: ”Olen hyvin tyytyväinen tekemäämme järjestelyyn. Liittyminen yhteen Aallon Groupin kaltaisen asiakaspalvelua ja henkilöstön hyvinvointia korostavan ja arvostetun tilitoimiston kanssa oli toiminnallemme luontainen seuraava kasvuaskel. Aallon henkilökohtainen palvelukonsepti mahdollistaa sen, että ammattilaisemme voivat jatkaa omien tuttujen asiakkaidensa palvelua samalla, kun asiakkaamme saavat suuremman organisaation laajemmat lisäarvopalvelut ja erikoisasiantuntijat käyttöönsä.”

Aallon Group -konsernissa työskentelee valtakunnallisesti yli 400 asiantuntijaa, joilla on laaja-alaista osaamista niin talous- kuin palkkahallinnon asioissa. Alallamme arvostettu Aallon Group on tunnettu erityisesti hyvästä asiakaspalvelusta ja pitkistä asiakassuhteista. Aallon työllistää myös suuren joukon erikoisosaajia ja asiantuntijoita muun muassa juridiikan, verotuksen, talousjohdon, henkilöstöhallinnon ja järjestelmäratkaisuiden osaamisalueilla. Yhdistyminen Aallon kanssa laajentaa palveluvalikoimamme muun muassa erilaisilla neuvontapalveluilla, Mepco- ja HR-ratkaisuilla sekä talousjohdolle suunnatuilla palveluilla. Näiden lisäksi Aallon Group tarjoaa eri toimialojen palvelemiseen erikoistuneita taloushallinnon ratkaisuita.

Yhdistymisellä ei ole vaikutusta voimassa oleviin asiakassopimuksiin tai teille nimettyihin yhteyshenkilöihin.

Lisätietoja:

Countmaster Oy
Jukka Hämäläinen
jukka.hamalainen@countmaster.fi
+358 50 338 3146

Maria Lempinen
maria.lempinen@countmaster.fi
+358 45 111 8960