etsimme uusia osaajia

Liity joukkoomme

Taloushallinnon
palvelumme

Olemme jatkuvasti kasvava asiantuntijayhteisö, ja etsimme uusia osaajia joukkoomme. Selaa avoimia paikkojamme tai jätä avoin hakemus!

Asiakkaaksi

Countmaster palvelee yli 500 pk-yritystä ja yhteisöä. Erityisosaamistamme on palvelusektorin, yhdistysten ja taloyhtiöiden taloushallinto.

Valitse meidät, kun haluat olla tärkeä asiakas tilitoimistollesi – meiltä saat oman kirjanpitäjän, helppoa yhteydenpitoa ja jämptiä asiantuntijuutta.

Lähetä yhdeydenottopyyntö tai soita asiantuntijoillemme!

+358 10 821 6500
+358 10 279 3550

etunimi.sukunimi@countmaster.fi

Töihin meille

Haemme säännöllisesti joukkoomme niin uransa alkuvaiheessa olevia kuin jo kokemusta omaavia taloushallinnon ammattilaisia. Countmaster on pidetty työpaikka, tiimimme viihtyy yhdessä niin työssä kuin välillä vapaa-ajallakin.

Jätä siis avoin hakemus – käymme sen huolella läpi ja olemme sinuun yhteydessä heti kun osaamistasi ja kiinnostustasi vastaavia tehtäviä tarjoutuu.

Avoin hakemus

Mikäli meillä ei ole tällä hetkellä juuri osaamistasi vastaavaa tehtävää avoinna, ole hyvä ja jätä meille avoin hakemus. Käymme sen huolella läpi ja olemme sinuun yhteydessä heti kun osaamistasi ja kiinnostustasi vastaavia tehtäviä tarjoutuu.

Laita meille sähköpostia!
jukka.hamalainen@countmaster.fi

Tilitoimistoyrittäjä, pohditko yrityksesi myyntiä?

Countmaster kasvaa vakaasti. Vuonna 2020 toteutimme kaksi eri sulautumista ja tavoitteenamme on saada joukkoihimme vielä yksi tai useampi pieni tilitoimisto. Jos siis pohdit yrityksesi tai sen liiketoiminnan myyntiä, ota yhteyttä, niin haetaan yhteistä säveltä luottamuksellisesti ja sitoumuksetta. Tarjoamme asiakkaillesi ja henkilöstöllesi hyvän ympäristön ja sinulle halutessasi uudenlaisia uramahdollusuuksia osana tiimiämme.