Tilitoimistopalvelut

Taloushallinto

Taloushallinnon
palvelumme

Hoidamme yrityksesi tai organisaatiosi laskutuksen, maksuliikenteen, kirjanpidon sekä tilinpäätöksen. Vapautat näin resursseja ydintoimintaasi varten.

Kirjanpito

Kirjanpidossa käytämme sähköisiä taloushallinnon ohjelmistoja Visma Fivaldia ja Netvisoria. Ohjelmat ovat integroituja taloushallinnon ohjelmistoja, jotka sisältävät kaikki tarvittavat ominaisuudet yrityksesi taloushallinnon hoitamiseksi. Kirjanpito, myyntilaskutus ja ostolaskujen maksaminen sekä raportointi samassa paketissa.
Ohjelmaominaisuuksia voidaan ottaa käyttöön tarpeen mukaan yrityksen toiminnan kasvaessa. Käytössä on tarvittaessa kustannuspaikka- ja projektilaskenta sekä budjetointi ja budjetin seuranta. Taloudellinen raportointi voidaan toteuttaa valmiilla ohjelmiin rakennetuilla raportointiominaisuuksilla tai voimme räätälöidä käyttöönne Talgraf – tai Accuna -työvälineet edestyksellisempään raportointiin.
Lisätietoja palvelustamme saat lähettämällä yhdeydenottopyynnön tai soittamalla asiantuntijoillemme!

Laskutus ja maksuliikenne

Tarjoamme asiakkaillemme henkilökohtaista palvelua, asiakkaidemme yksilölliset tarpeet huomioiden.

Olemme kumppanisi jatkuvasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä ja valmistaudumme vastaamaan ennen kun ehdit edes kysyä.

Tilinpäätösten laatiminen

Voit laatia Fivaldi-tai Netivisor – ohjelmassa myyntilaskut ja lähettää ne suoraan sähköisesti asiakkaillesi. Maksuliikennettä hoidat hyväksymällä sähköiset ostolaskut, jonka jälkeen voit valita haluamasi laskut maksuun valitun eräpäivän mukaisesti.

Tarvittaessa hoidamme myös myyntisaamisten seurannan ja perinnän sekä ostolaskujen maksamisen puolestasi.