fbpx
+358 10 279 3550 info@countmaster.fi
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

KLT-verkkovalmennus 2020

1 huhtikuun @ 08:00 - 6 lokakuun @ 17:00

690€

Haluatko sinäkin läpi ensi syksyn KLT-tentistä? Me autamme. Verutum järjestää jälleen vuosien vankalla kokemuksella KLT-tenttiin valmistautuville huippuunsa hiotun verkkovalmennuskurssin. Kurssin tavoitteena on valmentaa sinut läpi KLT-tentistä. Takaa onnistumisesi syksyn 2020 tentissä ja ilmoittaudu mukaan suuren suosion saavuttaneeseen valmennukseen!

Valmennus toteutetaan kokonaan verkko-opetuksena, jolloin voit kuunnella luentoja ja tehdä KLT-tenttiin valmistavia harjoitustehtäviä itsellesi parhaiten sopivana aikana, paikasta riippumatta. Lisäksi saat ajankohtaista tietoa kurssin aihepiireistä asiantuntevalta kouluttajaltamme ja hän vastaa sinua askarruttaviin kysymyksiin. Valmennus sisältää myös etäyhteyden välityksellä pidettäviä liveklinikoita, jotka tulevat tallenteina verkkoympäristöön.

Valmennuksen pääkouluttajana toimiva KHT-tilintarkastaja, KLT, MBA Jukka Hämäläinen on yksi Suomen johtavista taloushallintoalan valmentajista. Lisäksi hän on toiminut yrittäjänä ja johtajana tilitoimistoalalla jo yli 20 vuotta. Hämäläinen on myös aktiivinen kirjoittaja, ja häneltä on ilmestynyt kirja Osakeyhtiön tilinpäätösmallit ja ohjeistus (Alma Talent).

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan klikkaamalla tästä!

Tiedot

Alkaa:
1 huhtikuun @ 08:00
Loppuu:
6 lokakuun @ 17:00
Hinta:
690€
Tapahtumaluokka: