fbpx
+358 10 279 3550 info@countmaster.fi
Ladataan Tapahtumat

Tulevat Tapahtumat

Tapahtumat Etsi

Tapahtuma Views Navigation

helmikuu 2021

Osakeyhtiön veroilmoitus

helmikuu 12 @ 08:45 - 12:00
Kauppakamarin koulutustilat, Kalevankatu 12, 2. krs
Helsinki, 00100 Finland

Veroilmoituksen laatimiseen ei kannata suhtautua kevyesti. Täyttämällä veroilmoituksen oikein vältät puutteiden aiheuttamat turhat selvitykset, tarpeettomat veronkorotukset ja verotuksen oikaisut yhtiön vahingoksi. Koulutuksessa käydään tiiviissä muodossa käytännönläheisen esimerkin avulla veroilmoituslomakkeen täyttäminen kohta kohdalta.

Lue lisää »

Yhdistysten ja yleishyödyllisten yhteisöjen kirjanpito- ja tilinpäätöspäivä

helmikuu 18 @ 08:45 - 16:00
Kauppakamarin koulutustilat, Kalevankatu 12, 2. krs
Helsinki, 00100 Finland
+ Google Map

Yhdistysten ja yleishyödyllisten yhteisöjen kirjanpito- ja tilinpäätöspäivä 2021 tarjoaa johdonmukaista tietoa yhdistyksen ja säätiön taloudenhoitoon. Valmennuspäivän aikana perehdytään yhdistysten ja yhteisöjen kirjanpitoon ja tilinpäätöksen laatimiseen. Myös talousarvion laatimista ja sisäisen laskennan organisointia sekä nykypäivänä yhä tärkeämpää sisäistä valvontaa käsitellään käytännönläheisesti.

Lue lisää »

maaliskuu 2021

Käyttöpääoman hallinta ja optimointi

maaliskuu 11 @ 08:30 - 16:00
Alma Talent

Optimoi käyttöpääomaa, tehosta liiketoimintaa.Tehokas käyttöpääoman hallinta ja optimointi vaikuttaa yritykseen kokonaisvaltaisesti. Optimoimalla varmistat, että yrityksesi kassavirta on kunnossa, liiketoiminnan prosessit toimivat ja riskit vähenevät. Käyttöpääoman optimointi on tärkeää aina – mutta erityisen tärkeää, kun jotain yllättävää tapahtuu.

Lue lisää »

Kassa kuntoon päivässä

maaliskuu 18 @ 08:30 - 16:00
Alma Talent

Miksi moni yritys herää kassavarojen ehtymiseen liian myöhäisessä vaiheessa? Kassavarojen hallinta on tärkeimpiä talouden kulmakiviä yrityksen toimintakyvyn ja jatkuvuuden näkökulmasta. On hyvä tunnistaa ne mahdollisuudet, keinot ja työkalut, joiden avulla voidaan varmistaa ja turvata kassavarojen riittävyys suunnitelmallisella tavalla. Nopea toimintaympäristössä tapahtunut muutos voi saada liiketoiminnan kassavirran kääntymään negatiiviseksi, mutta ennakoimalla ja varautumalla yrityksen kokonaiskassavirta voidaan pitää kuitenkin positiivisena.

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat