fbpx
+358 10 279 3550 info@countmaster.fi
Ladataan Tapahtumat

Tulevat Tapahtumat

Tapahtumat Search and Views Navigation

Tapahtuma Views Navigation

helmikuu 2020

Yhdistysten ja yleishyödyllisten yhteisöjen kirjanpito- ja tilinpäätöspäivä 2020

28 helmikuun @ 09:00 - 16:00
Turun Kauppakamari, Puolalankatu 1
Turku, 20100
+ Google Map

Koulutuksen hyödyt: osaaminen tilinpäätöksen ja verotuksen suunnittelussa paranee tiedät miten kirjanpito ja verotus kytkeytyvät toisiinsa ymmärrät yhdistysten ja yleishyödyllisten yhteisöjen kirjanpidon peruskäsitteet ja hallitset tilikauden aikaiset kirjaukset sinulla on edellytykset taloushallinnon jatko-opintoihin kurssitovereistasi muodostuu työtehtäviäsi tukeva ja kehittävä yhteistyöverkosto.

Lue lisää »

maaliskuu 2020

Workshop – Liiketoiminnan suunnittelu

26 maaliskuun @ 09:00 - 15:00
Data Partner, Porvoo

Kurssin tarkoitus on antaa perustietous siitä, miten Invest for Excel -sovellusta käytetään liiketoiminnan suunnitteluun. Osallistujat ottavat aktiivisesti osaa suorittaen itse laskelmien kaikki vaiheet. Kurssilla käydään läpi liiketoiminnan suunnitteluun liittyviä tilanteita. Osallistujana saat parhaan käsityksen siitä, miten laskenta tulee suorittaa ja ymmärrät liiketoiminnan eri muuttujien vaikutuksen tunnuslukuihin, tuloslaskelmaan, kassavirtalaskelmaan, käyttöpääomaan ja taseeseen. Opit tulkitsemaan kannattavuusraportteja ja tekemään herkkyysanalyysejä. Opit myös tunnistamaan ne tekijät, jotka ovat liiketoiminnan kannalta herkimmät ja sisältävät eniten riskejä.

Lue lisää »

huhtikuu 2020

KLT-verkkovalmennus 2020

1 huhtikuun @ 08:00 - 6 lokakuun @ 17:00
690€

Haluatko sinäkin läpi ensi syksyn KLT-tentistä? Me autamme. Verutum järjestää jälleen vuosien vankalla kokemuksella KLT-tenttiin valmistautuville huippuunsa hiotun verkkovalmennuskurssin. Kurssin tavoitteena on valmentaa sinut läpi KLT-tentistä. Takaa onnistumisesi syksyn 2020 tentissä ja ilmoittaudu mukaan suuren suosion saavuttaneeseen valmennukseen! Valmennus toteutetaan kokonaan verkko-opetuksena, jolloin voit kuunnella luentoja ja tehdä KLT-tenttiin valmistavia harjoitustehtäviä itsellesi parhaiten sopivana aikana, paikasta riippumatta. Lisäksi saat ajankohtaista tietoa kurssin aihepiireistä asiantuntevalta kouluttajaltamme ja hän vastaa sinua askarruttaviin kysymyksiin. Valmennus sisältää myös etäyhteyden välityksellä pidettäviä liveklinikoita, jotka tulevat tallenteina verkkoympäristöön. Valmennuksen pääkouluttajana toimiva KHT-tilintarkastaja, KLT,…

Lue lisää »

Poistot kirjanpidossa ja verotuksessa

23 huhtikuun @ 08:30 - 16:00
Helsinki Finland

Syvennä ymmärrystäsi käyttöomaisuuden hallinnasta ja poistoista Paranna valmiuksiasi käyttöomaisuuden hallinnasta ja poistojen laadinnasta käytännönläheisessä koulutuksessa. Poistot kirjanpidossa ja verotuksessa -koulutuksen jälkeen pystyt laatimaan omalle tai asiakasyrityksellesi konkreettisen ohjeistuksen käyttöomaisuuden hallinnasta ja ymmärrät eri käyttöomaisuushyödykkeiden arvostamiseen ja poistoihin liittyvät periaatteet ja käytännöt. Koulutuspäivä rakentuu teoriaosuuksista, joiden jälkeen on harjoittelu- ja pohdintaosuus kyseiseen aihe-alueeseen liittyen, jolloin ymmärrys ja oppiminen tehostuu.

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat