fbpx
+358 10 279 3550 info@countmaster.fi

Taloushallinto

Taloushallinnon palvelumme

Hoidamme yrityksesi tai organisaatiosi laskutuksen, maksuliikenteen, kirjanpidon sekä tilinpäätöksen. Vapautat näin resursseja ydintoimintaasi varten.

 

Kirjanpito

Kirjanpidossa käytämme sähköisiä taloushallinnon ohjelmistoja Visma Fivaldia ja Netvisoria.  Ohjelmat ovat integroituja taloushallinnon ohjelmistoja, jotka sisältävät kaikki tarvittavat ominaisuudet yrityksesi taloushallinnon hoitamiseksi. Kirjanpito, myyntilaskutus ja ostolaskujen maksaminen sekä raportointi samassa paketissa.

Ohjelmaominaisuuksia voidaan ottaa käyttöön tarpeen mukaan yrityksen toiminnan kasvaessa. Käytössä on tarvittaessa kustannuspaikka- ja projektilaskenta sekä budjetointi ja budjetin seuranta. Taloudellinen raportointi voidaan toteuttaa valmiilla ohjelmiin rakennetuilla raportointiominaisuuksilla tai voimme räätälöidä käyttöönne Talgraf – tai Accuna -työvälineet edestyksellisempään raportointiin.

Laskutus ja maksuliikenne

Voit laatia Fivaldi-tai Netivisor – ohjelmassa myyntilaskut ja lähettää ne suoraan sähköisesti asiakkaillesi. Maksuliikennettä hoidat  hyväksymällä sähköiset ostolaskut, jonka jälkeen voit valita haluamasi laskut maksuun valitun eräpäivän mukaisesti.

Tarvittaessa hoidamme myös myyntisaamisten seurannan ja perinnän sekä ostolaskujen maksamisen puolestasi.

Tilinpäätösten laatiminen

Tilinpäätös sisältää yrityksen tuloslaskelman, taseeen ja liitetiedot. Tilinpäätöksen perusteella laadimme tilikausivertailun ja keskeiset talouden tunnusluvut,  joiden avulla näet yrityksesi toiminnan kehityssuunnan  viimeisten viiden vuoden ajalta. Tilinpäätös kertoo menneisyyden ja nykyhetken, joita tarvitaan yrityksen tavoitteiden ja suunnitelmien tueksi.

Tilinpäätöksen nettovarallisuutta ja voitonjakokelpoisten varojen määrää tarvitaan myös osingonjaon ja muun varojen jaon suunnittelussa.

 

Lisätietoja palvelustamme saat lähettämällä yhdeydenottopyynnön tai soittamalla asiantuntijoillemme!